Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladý Ječmen

Mladý ječmen je svěží zelený nápoj plný vitamínů, minerálních látek, stopových prvků, enzymů a aminokyselin.
Mladý ječmen je vhodný pro všechny, kteří preventivně pečují o své zdraví, ale i jako vynikající podpůrný prostředek v léčbě mnoha onemocnění.

Mladý ječmen, jak jej znáte ve formě instatního nápoje se vyrábí dvěma způsoby:

  • mladé výhonky ječmene se velmi šetrným způsobem usuší a namelou na jemný prášek - zůstavají zachovány všechny důležité látky
  • mladé výhonky ječmene se vylisují na šťávu a poté se suší na jemný prášek

Tradičně vysoce kvalitní bývají mladé výhonky ječmene pěstované v sopečných půdách slunné Austrálie a v některých oblastech USA.

V oblasti  užitku mladého ječmene jsou více jak třicetileté zkušenosti. Na účinky ječmenné šťávy bylo vypracováno několik desítek vědeckých prací a studií.

 

Čím mladý ječmen  prospívá našemu zdraví?

Přispívá k udržení celkového zdraví. Udržuje správné fungování imunitního systému. Hraje významnou roli v odkyselení organismu. Dodává nám energii.

Obsahuje unikátní kombinaci živin: vitaminy A, B1, B2, B6, E, kyselinu listovou, minerály (křemík, železo, draslík, vápník, hořčík, zinek atd.), enzymy, aminokyseliny, antioxidanty, bioflavonoidy a další látky, a to v ideálních poměrech, které napomáhají jejich vstřebávání a využití v organismu. Téměř polovinu jeho hmotnosti tvoří aktivní enzymy, které spolu s chlorofylem účinně podporují jak šetrnou detoxikaci, tak i hojivé procesy. Chlorofyl navíc pomáhá léčit chudokrevnost a zlepšit distribuci kyslíku k buňkám a tkáním. Díky tomu mladý ječmen pomáhá tělu navracet vitalitu a bojovat s důsledky únavy a stresu.

Zelený mladý ječmen přispívá k celkovému ozdravění organismu a jeho ochraně před nepříznivými vlivy prostředí. Mladý ječmen je velice vhodný pro diabetiky (pro vysoký obsah enzymů), pro bezlepkovou dietu (protizánětlivé účinky, neobsahuje lepek).

Mladý ječmen a Chlorella Pyrenoidosa nejlépe účinkují dohromady

Z oblasti zdravé výživy by vás mohlo dále zajímat:

Chlorella - zelená řasa s léčivými účinky, jeden z nejbohatších zdrojů vitamínů, minerálů, bílkovin

Jablečný ocet - podpůrný prostředek pro organismus, bohatý zdroj vitamínů a minerálů

Koloidní stříbro - zázrak moderní medicíny, přírodní antibiotikum

 

Kustovnice čínská (goji) - jeden z nejhodnotnějších ovocných plodů na naší planetě

Kuskus recepty - kuskus je velmi výživný, obsahuje spoustu uhlohydrátů, vlákninu, bílkoviny, vitamíny skupin B, E, vápník, železo a fosfor a další zdraví prospěšné látky

Cizrna recepty - cizrna je nejkvalitnější luštěninou, pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi

Zdravá výživa Hronov - e-shop (a dvě kamenné prodejny v Hronově a Náchodě) vedený odborníky v oblasti Zdravá výživa

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář